Beginnen

Beginnen

Gepubliceerd op 02 Aug 2021

Op deze pagina leggen we uit hoe je dient te beginnen met jouw website. Om te beginnen heb je een account nodig zodat je in een afgeschermde omgeving rustig aan jouw website kan werken. Registreer en login op ons systeem. 

Als je voor het eerst inlogt krijg je een aantal opties. Je kan een lege website aanmaken of één met enkele vooraf ingevoerde gegevens. In dit voorbeeld beginnen we met een lege website. 

  • Selecteer een lege website

Na het aanmaken van een lege website kom je automatisch in het dashboard terecht. Dit is het beginpunt van jouw website. Vanuit hier kun je alles omtrent je website configureren en instellen. 

In het dashboard rechts onderin staan de stappen die je verder dient uit te voeren. Dit is gedaan om je te helpen snel wegwijs te worden in het systeem. Wees gerust, dit is de grootste hobbel die we moeten nemen. Na alle stappen krijg je door hoe de applicatie in grote lijnen werkt. Als je eenmaal bekend bent met de structuur en werkwijze ben je instaat om snel een website in elkaar te zetten en te onderhouden.

Wil je meer weten en begrijpen over Beeterr CMS lees dan de documenten in onze docs sectie van deze tijd. 

Docs Docs

Pagina's Pagina's