Nieuw Dashboard

Gepubliceerd op 10 Dec 2019

Na terechte opmerkingen van onze klanten hebben we er werk van gemaakt en tijd geïnvesteerd. Ons dashboard is in zijn geheel vernieuwd. Ons admin panel is meertalig geworden en voorzien van een nieuw uiterlijk. Wij vinden het prachtig maar wat vindt jij? Log in en oordeel zelf.

Nieuw Dashboard

De grootste architectonische wijziging is misschien wel dat we nu meerdere websites kunnen beheren vanuit het dashboard. Je hoeft niet opnieuw in te loggen maar kan eenvoudig in het dashboard kiezen aan welke website je wil werken.

Beheerswerkzaamheden kunnen nu in verschillende talen worden uitgevoerd. Rechtsboven in het dashboard kun je schakelen tussen Nederlands of Engels. Dat is we zo fijn voor jouw buitenlandse collega's. Uiteraard komen meerdere talen beschikbaar.

Bij het vernieuwen van ons dashboard hebben we tevens critisch gekeken naar de flow en gebruikersvriendelijkheid. Zoals gezegd kun je meerdere websites vanuit ons systeem beheren en per website zie je eenvoudig alle gerelateerde zaken. Alles is èèn duidelijk overzicht. Wij zijn er blij mee maar jullie hopelijk ook. Login en oordeel zelf.

Heb je op of aanmerkingen of mis je iets? Laat het is gerust weten. Want het kan altijd Beeterr!