Dashboard beheer omgeving

Paradise by the Dashboard Light

Gepubliceerd op 02 Aug 2021

Klein Boonschate, Albert
Klein Boonschate, Albert

Freelance | PHP Symfony - Developer

Na terechte opmerkingen van onze klanten hebben we er werk van gemaakt. Ons dashboard is in zijn geheel vernieuwd, meertalig geworden en voorzien van nieuwe features. Wij vinden het prachtig maar wat vindt jij?

Meerdere websites

De grootste architectonische wijziging is misschien wel dat we nu meerdere websites kunnen beheren vanuit het dashboard. Je hoeft niet opnieuw in te loggen maar kan eenvoudig in het dashboard kiezen aan welke website je wil werken.

Meertalig

Beheerswerkzaamheden kunnen nu in verschillende talen worden uitgevoerd. Linksboven in het dashboard kun je schakelen tussen Nederlands of Engels. Dat is we zo fijn voor jouw buitenlandse collega's. Uiteraard komen meerdere talen beschikbaar.

Gebruikersvriendelijk

Bij het vernieuwen van ons dashboard hebben we tevens critisch gekeken naar de flow en gebruikersvriendelijkheid. Zoals gezegd kun je meerdere websites vanuit ons systeem beheren en per website zie je eenvoudig alle gerelateerde zaken. Alles is èèn duidelijk overzicht. Wij zijn er blij mee maar jullie hopelijk ook. Login en oordeel zelf.

Website maken Website maken & publiceren

Beeterr PuntNL Waarom Beeterr PuntNL?

Beeterr PuntNL Wat is Beeterr PuntNL?