Gebruikers

Gebruikers

Gepubliceerd op 02 Aug 2021

Lees hier hoe je mensen kan laten registreren op jouw website en kan beheren in het admin panel. 

Het kan soms handig zijn als mensen zich kunnen registeren op jouw website. Hiermee kunnen gebruikers veilig inloggen en hebben ze toegang tot extra informatie of diensten. Beeterr-CMS biedt gebruikersbeheer opties aan in de frontend als wel in de backend. Gebruikers kunnen zicht registeren en of nieuwe wachtwoorden opvragen en resetten. Standaard zaken die voorhanden moeten zijn voor gebruiker die moeten inloggen op jouw website. In de backend zijn duidelijke overzichten beschikbaar om de gebruikers te beheren. 

Activeren registratie pagina

Om een pagina te maken waarop mensen zich kunnen registeren kun je eenvoudig een pagina aanmaken met een slug ‘register’. Door deze slug wordt een registratie scherm geactiveerd en kunnen gebruikers een account aanmaken. Lees meer over slugs op deze pagina. En klaar. 

Er zijn op dit moment twee smaken wat betreft onze registratie

  • Eenvoudige registratie
  • Uitgebreid registratie

De opties eenvoudig en uitgebreid kunnen bij de website-instellingen gewijzigd worden. 

Eenvoudig

Bij de optie eenvoudig is er slechts een email en wachtwoord veld dat moet worden ingevuld. Dit is een eenvoudige manier om mensen te laten registeren op jouw website. 

Uitgebreid

Bij de optie uitgebreid wordt er meer informatie van de gebruiker gevraagd, zoals voornaam, achternaam, email & wachtwoord. 

Mensen die zich registreren op jouw website ontvangen een bevestigingsemail waarna men kan inloggen. Uiteraard zijn dit soort zaken te configuren zodat het goed aansluit op jouw bedrijf en wensen. 

Slugs Slugs

Menu's Menu’s

Bestanden Bestanden