Verkoper

Verkoper (freelance)

Gepubliceerd op 02 Aug 2021

Wij zoeken een freelance verkoper op commissie basis.

Bedrijfsomschrijving

Beeterr CMS is een SaaS oplossing voor jouw website(s) en stelt je instaat snel & eenvoudig websites online te brengen en deze te beheren vanuit één dashboard. Geschikt voor particulieren maar ook voor bedrijven die opzoek zijn naar een stabiele & betrouwbare website. Onze missie is de realisatie en onderhoud van websites diepgaand te vereenvoudigen.

Wat wij zoeken

Wij zijn opzoek naar een verkoper die op commissiebasis ons kan helpen Beeterr CMS aan de man te brengen. Je opereert volledig zelfstandig en bij een succesvolle implementatie ontvang je de samen overeengekomen commissie.

Je hebt ervaring met websites(pre) en het verkopen van software. Je bent bedreven en betrokken en tracht samen te werken om van Beeterr PuntNL een succes te maken. Je luistert goed naar jouw klanten en blijft ten alle tijden beleeft om de kernwaarden van Beeterr PuntNL juist uit te dragen. 

Wat wij bieden

Wij bieden een prachtig product ofwel een stabiel platform welke dagelijks wordt onderhouden en wordt doorontwikkeld. Je krijgt de beschikking over een licentie waarmee je jouw klanten kan bedienen en kan opvoeren in het systeem. We bieden technische ondersteuning en uitleg waar nodig en een kans om uit te groeien tot een gewaardeerde partner van Beeterr PuntNL. 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden neem contact met ons op via email of telefoon. 

Vacatures Vacatures