Waarom Beeterr PuntNL?

Gepubliceerd op 09 Mar 2020

We ontvangen vaak de vraag waarom moet ik Beeterr PuntNL gebruiken. We hebben toch tegenwoordig tal van oplossingen zoals wordpress, joomla of wix. Ja, dat klopt en dat zijn prachtige oplossingen maar wij denken toch dat we iets beeterr doen. Hieronder een lijst met punten die voor jou misschien relevant kunnen zijn.

Waarom Beeterr PuntNL?
  • Snel online
  • Eenvoudig te bedienen Nederlands systeem
  • Betaalbaar
  • Veel mogelijkheden
  • Beheer eenvoudige meerdere website vanuit 1 systeem
  • Geen onderhoud of beheerskosten

Snel online

Maak een account en bouw een professionele website. Gebruik onze wizard en je bent binnen enkele minuten online. Koppel een domeinnaam en je bent live. Ja, het is zeer eenvoudig. Schrijven van de juiste teksten en het maken van goed beeldmateriaal zal nu meer tijd kosten dan het installeren en onderhouden van jouw website. En dat is ook onze visie waarin onze software jouw eenvoudig en snel helpt naar een goed resultaat.

Eenvoudig te bedienen Nederlands systeem

Het is een eenvoudig te bedienen Nederlands systeem. Het is als spelen met lego, je klikt de blokken bij elkaar die jij nodig hebt, kiest een template en de kleuren van jouw bedrijf en voilà, een prachtige professionele website. Heb je meer hulp nodig dan ondersteunen we je graag bij de realisatie van jouw website.

Betaalbaar

Door onze eenvoudige opzet kunnen we met beperkte middelen onze software aanbieden aan onze klanten. En dat vertaalt zich naar een prijs die de concurrentie doet verbleken. Hoge kosten aan een infrastructuur of een enorm serverpark hebben we niet. We maken gebruik van de modernste technieken waar je als klant van profiteert. En dat zie je terug in onze prijzen.

Veel mogelijkheden 

Door onze modulaire en dynamische opzet kunnen we veel functionaliteiten aanbieden aan onze klanten. Zo kun verschillende soorten websites opzetten en eenvoudig beheren. Van eenvoudige MKB-websites tot meertalige Corporate Enterprise oplossingen waar content beheer welig tiert. Tevens worden er dagelijks nieuwe features toegevoegd om onze klanten te helpen.

Meerdere websites

Beheer eenvoudig meerdere websites vanuit één dashboard. Beheer je meerdere websites dan moet je vaak schakelen tussen verschillende systemen. De één zal prettiger werken dan de ander maar bovenal kost het tijd om steeds te schakelen tussen verschillende systemen. Bij ons kun je het beheer van jouw websites centraliseren een eenvoudig vanuit één dashboard uitvoeren.

Geen onderhoud of beheerkosten

Doordat je onze software afneemt als een service is technisch onderhoud en beheer niet meer nodig. Jouw websites of gebruikte thema’s zullen automatisch worden voorzien van de laatste updates of uitbereidingen mocht dat nodig zijn. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken om updates of versies maar kun je je concentreren op zaken die er wel toe doen voor jouw bedrijf. 

Post author

Klein Boonschate, Albert

Developer & Founder