Waarom Beeterr PuntNL?

Gepubliceerd op 02 Aug 2021

Klein Boonschate, Albert
Klein Boonschate, Albert

Freelance | PHP Symfony - Developer

We ontvangen vaak de vraag waarom zou ik Beeterr PuntNL gebruiken. We hebben toch tegenwoordig tal van oplossingen zoals wordpress, joomla of wix. Ja, dat klopt en dat zijn prachtige oplossingen maar wij denken toch dat we iets beeterr doen. Hieronder een lijst met 7 punten die voor jou misschien relevant kunnen zijn.

  1. Betrouwbaar & professioneel
  2. Snel online
  3. Eenvoudig te bedienen Nederlands systeem
  4. Betaalbaar
  5. Veel mogelijkheden
  6. Beheer eenvoudige meerdere website vanuit 1 systeem
  7. Geen onderhoud of beheerskosten

1) Betrouwbaar & professioneel

Beeterr PuntNL is een SaaS oplossing. Oftewel Software as a Service. Je hoeft geen updates meer te installeren of technisch personeel in te huren om een eenvoudige site live te brengen of om de huidige websites te onderhouden. Tevens worden dagelijks verschillende verbeteringen doorgevoerd om onze klanten te helpen en nog meer functionaliteit aan te bieden. Kortom, je kan direct beginnen met het inrichten van jouw website. 

2) Snel online

Maak een account en configureer een professionele website. Koppel een domeinnaam en je bent live. Ja, het is zeer eenvoudig. Schrijven van de juiste teksten en het maken of kiezen van goed beeld materiaal zal meer tijd kosten dan het installeren en onderhouden van jouw website. En dat is ook onze visie waarin onze software jouw eenvoudig en snel helpt naar een goed resultaat.

3) Eenvoudig te bedienen Nederlands systeem

Het is een eenvoudig te bedienen Nederlands systeem. Het is als spelen met lego, je klikt de blokken bij elkaar die jij nodig hebt, kiest een template en de kleuren van jouw bedrijf en voilà, een prachtige professionele website. Heb je meer hulp nodig dan ondersteunen we je graag bij de realisatie van jouw website.

4) Betaalbaar

Door onze eenvoudige opzet kunnen we met beperkte middelen onze software aanbieden aan onze klanten. En dat vertaalt zich naar een prijs die de concurrentie doet verbleken. Hoge kosten aan een infrastructuur of een enorm serverpark hebben we niet. We maken gebruik van de modernste technieken waar je als klant van profiteert. En dat zie je terug in de kwaliteit en onze prijzen.

5) Veel mogelijkheden 

Door onze modulaire en dynamische opzet kunnen we veel functionaliteiten aanbieden aan onze klanten. Zo kun verschillende soorten websites opzetten en eenvoudig beheren. Van eenvoudige MKB-websites tot meertalige Corporate Enterprise oplossingen waar content beheer welig tiert. Tevens worden er dagelijks nieuwe features toegevoegd om onze klanten te helpen.

6) Beheer eenvoudige meerdere website vanuit 1 systeem

Beheer eenvoudig meerdere websites vanuit één dashboard. Beheer je meerdere websites dan moet je vaak schakelen tussen verschillende systemen. De één zal prettiger werken dan de ander maar bovenal kost het tijd om steeds te schakelen tussen verschillende systemen. Bij ons kun je het beheer van jouw websites centraliseren een eenvoudig vanuit één dashboard uitvoeren.

7) Geen onderhoud of beheerkosten

Doordat je onze software afneemt als een service is technisch onderhoud & beheer niet meer nodig. Jouw websites of gebruikte thema’s zullen automatisch worden voorzien van de laatste updates of uitbereidingen mocht dat nodig zijn. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken om updates of versies maar kun je je concentreren op zaken die er wel toe doen voor jouw bedrijf. 

Dashboard beheer omgeving Paradise by the Dashboard Light

Beeterr PuntNL Wat is Beeterr PuntNL?