Wat is Beeterr PuntNL?

Wil je weten of dit beeterr voor je is?

Nu proberen
Website maken

Wat is Beeterr PuntNL?

Beeterr PuntNL is een SaaS oplossing voor jouw websites en stelt je instaat snel en eenvoudig websites online te brengen en deze te beheren vanuit één dashboard.

Voor wie?

We zijn er voor particulieren & bedrijven. Beeterr PuntNL is ideaal voor bedrijven die veel websites en campagnes lanceren en een tool willen die hun helpt om zonder technische know-how eenvoudig & snel websites te lanceren.

Wat kost het?

Ons licentie model is gericht op het aantal websites en gebruikers die kunnen inloggen in het systeem. Je beschikt altijd over alle functionaliteiten ongeacht licentie. In het dashboard kun je eenvoudig up of downgraden en zo meer of minder websites en content toevoegen aan jouw account.

Hoe werkt het?

Registreer en begin in ons dashboard met het configureren van jouw website. Voeg pagina's & content toe en bekijk of het resultaat naar wens is. Eenmaal akkoord hoef je alleen nog jouw domeinnaam te koppelen en jouw website staat live.

Kunnen jullie helpen?

We hebben alles zo eenvoudig mogelijk gemaakt maar we kunnen ons voorstellen dat je in het begin wat hulp en uitleg nodig hebt. Lees onze docs of bel, we helpen je graag op weg naar een succesvolle website.